Нова жалба за сексуално посегателство е подадена срещу легендата на френското кино Жерар

...
Нова жалба за сексуално посегателство е подадена срещу легендата на френското кино Жерар
Коментари Харесай

Нови обвинения срещу Жерар Депардийо за сексуално посегателство

Нова тъжба за сексуално посягане е подадена срещу легендата на френското кино Жерар Депардийо. Декораторка твърди, че по време на фотоси на филм през 2021 година артистът е оказвал полов тормоз над нея.

 

Адвокат Карин Дюрийо-Диболт удостовери, че е предала тъжба на парижката прокуратура, в която се насочат обвинявания за сексуално посягане, полов тормоз и сексистки обиди. Юристката към този момент пази актрисата Шарлот Арнулд, която е хипотетична жертва на обезчестяване, довело до покачване на обвиняване срещу Депардийо през декември 2020 година

 

От парижката прокуратура не са удостоверили, че жалбата е подадена, а юристите на Жерар Депардийо не са коментирали въпроса. Според Дюрийо-Диболт новооповестените факти датират от 2021 година Посегателствата се е случили в Париж по време на фотосите на кино лентата Les volets verts, режисиран от Жан Бекер. Жената, подала жалбата, се споделя Амели и е на 53 години. 

 

Според описа ѝ пред интернет изданието " Медиапар " артистът е направил редица неприлични забележки по време на фотосите в Париж на 10 септември 2021 година, а по-късно я е " сграбчил брутално " и я е " хванал за кръста, корема, стигайки до гърдите ". Предполагаемото посягане е било прекратено от телохранителите на артиста.

 

Преди две седмици жалба за полово посягане през 2014 г. срещу Жерар Депардийо подаде някогашна асистентка. По време на фотосите на кино лентата Le Magicien et les Siamois тя е била на 24 години. 

 

Жерар Депардийо, който е на 75 години, беше упрекнат през декември 2020 година в обезчестяване и полово посягане след тъжба от актрисата Шарлот Арнулд, която заяви за две изнасилвания в края на август 2018 година в дома на артиста в Париж.

 

Жалбата на актрисата Елен Дарас, която обвинява Депардийо, че я е нападнал полово по време на фотоси на филм през 2007 година, е отхвърлена заради отминалост. През декември 2023 година испанската журналистка и писателка Рут Баса също подаде жалба в Испания против артиста за обезчестяване през 1995 година в Париж. В началото на октомври артистът отхвърли към този момент повдигнатите против него обвинявания, като настоя, че не е " нито изнасилвач, нито див звяр " в отворено писмо, оповестено във в. " Фигаро ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР